Uw shop in Werkschoenen, Veiligheidsschoenen, Werkklompen & Werklaarzen.

Nederlands  English 


Werkschoenen & Veiligheidsschoenen Site.

Onze specialiteit zijn Werkschoenen, Veiligheidsschoenen, Werkklompen & werklaarzen waar we een zeer groot assortiment van op voorraad hebben. Veiligheid en duurzaamheid zijn natuurlijk belangrijke aspecten bij de keuze van onze merken die wij voeren maar vooral het loop & draagcomfort. Onze kennis en ervaring over schoenen is groot en wij staan dan ook volledig achter de producten en de merken die wij hebben. Wij leveren dan ook een compleet pakket bedrijfsschoenen, werkschoenen, veiligheidsschoenen, werkklompen & werklaarzen. Wij durven dan ook te zeggen dat wij voor elke werkomstandigheden een oplossing hebben of kunnen bieden. Of het nu gaat om Zaaglaarzen, dakdekkersschoenen, asfaltschoenen met gladde (profielloze) zolen, Thermo isolerende laarzen of Wildlife Hunting rubberboots, u kunt het hier vinden.
Natuurlijk vindt u bij ons ook extra brede werkschoenen, voor de brede voet, met wijdte 12 of zelfs wijdte 13. Ook voor extreem grote maten, tot maat 53, behoren tot de mogelijkheden. Tevens hebben wij orthopedisc
Zo hebben wij ook werkschoenen in ons pakket die geschikt zijn voor orthopedische aanpassingen en waarbij de eigenschappen van de schoen gewaarborgd blijft (BGR modellen)
       

           

For Safetyshoes, Workingboot, Clogs & Rubberboots click the on top of this page